Medezeggenschapsraad

Via de medezeggenschapsraad (MR) zijn ouders en personeel betrokken bij het schoolbeleid. Over verschillende onderwerpen praat de MR mee. Voor een aantal onderwerpen moet de school advies of instemming vragen aan de MR voordat een besluit genomen wordt. Daarmee is de MR een belangrijke manier om mee te praten over het beleid op onze school. De MR bestaat uit ouders en personeel van de school. De leden van de MR worden gekozen door alle ouders en personeel van de school. Via de MR op school praten ouders en personeel mee over het schoolbeleid. Ons schoolbestuur (STAIJ) heeft een gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR). Onze MR is daarin vertegenwoordigd. In de GMR wordt het bestuursbeleid besproken.

Geen publicaties beschikbaar

Er zijn (nog) geen publicaties geschreven.

Op zoek naar oudere notulen?
Bekijk het archief.

OBS Olympus

Erich Salomonstraat 432E. Salomonstraat 432
1087 JA Amsterdam